Αποστολές. πληρωμές & επιστροφές

Μέθοδοι Πληρωμής

1.  Πληρωμή με μετρητά

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, πληρώνετε με μετρητά στο κατάστημά μας (ΘΗΒΩΝ 129, Περιστέρι Τ.Κ.12136 Ελλάδα).

2. Μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners η με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αγορές από το κατάστημά μας ή εναλλακτικά μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας κάνοντας χρήση άτοκων δόσεων ή εφάπαξ πληρωμής. Για την δική σας ασφάλεια δεν αποθηκεύονται στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο site μας. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με πρόσθετο κόστος καθώς οι δόσεις σε κάθε περίπτωση είναι άτοκες. (Για αγορές με χρήση εκπτωτικού κωδικού ή άλλης εκπτωτικής καμπάνιας δεν προσφέρονται παράλληλα άτοκες δόσεις).

 Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure SocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τον τρόπο αποστολής της παραγγελία σας μπορείτε να τον επιλέξετε όταν βρίσκεστε στο καλάθι αγοράς.

Αυθημερόν παράδοση στην έδρα σας εαν η παραγγελια γινει εως 12:00 πμ.  (Ισχυει μονο για την Αθηνα).
 
Άμεση παράδοση με COURIER με βασική χρέωση πανελλαδικά για την οποία ενημερώνεστε κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το κατάστημα προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος,  σε περίπτωση που δεν μείνετε  ευχαριστημένοι, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. To κατάστημα είναι πρόθυμο να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, να σας το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από τo κατάστημα , με βάση πάντοτε την αξία του ως επιστρεφόμενο προϊόν.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τo κατάστημα, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες: Όνομα πελάτη, ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού  πώλησης, και το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος. Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής / επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

**Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκυόμενα υλικά, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.