Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από MUPO AB1 DUCATI/959 PANIGALE 16 - 16

MUPO AB1 DUCATI/959 PANIGALE 16 - 16

MUPO AB1 DUCATI/959 PANIGALE 16 - 16
Κατασκευαστής: MUPO ανάρτηση
Κωδικός: A01DUC057
Δωρεάν αποστολή
€1103,00

Ένα πρωτοποριακό αμορτισέρ υψηλότατης ποιότητας που δημιουργήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα με στόχο να προσφέρει ένα προϊόν “ready to race” σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σε όλα τα αμορτισέρ της Mupo τα διάφορα εξαρτήματα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου σε μηχανές CNC και οι διαστάσεις τους ελέγχονται σε ακρίβεια 100%. Στη συνέχεια υποβάλλονται σε διάφορες επεξεργασίες της επιφανείας τους, προσεκτικά μελετημένες σε κάθε ένα βήμα τους.

Η λειτουργία Mupo Airdraulic εγγυάται σταθερή απόδοση ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που εξετάζουμε την επεξεργασία των επιφανειών τόσο λεπτομερώς.

Το σώμα κατασκευάζεται από ατσάλι με μικρό πάχος και ειδική επίστρωση που μειώνει τις τριβές και βελτιώνει τις θερμικές ανταλλαγές. Το έμβολο διαμέτρου 46mm είναι κατασκευασμένο σε CNC με σκληρή αντιδιαβρωτική ανοδίωση 50μm και ειδική λωρίδα DU. Το δοχείο από Ergal με διάμετρο 50mm διαθέτει αντιτριβική επίστρωση εσωτερικά και μαύρη ανοδίωση εξωτερικά, για λειτουργικούς και όχι αισθητικούς λόγους, καθώς οι έρευνά μας αποδεικνύει πως το μαύρο χρώμα διαχέει τη θερμοκρασία καλύτερα από άλλα, ενδεχομένως ελκυστικότερα στο μάτι, χρώματα.

Ο άξονας του εμβόλου έχει διάμετρο 16mm και επίστρωση PVD.

Οι κεφαλές και οι κατώτεροι σύνδεσμοι είναι κατασκευασμένοι σε CNC από ανοδιωμένο Ergal.

Ρυθμίσεις

Επαναφορά 40 θέσεις

Συμπίεση 24 θέσεις

High Speed Συμπίεση 15 θέσεις

Προφόρτιση ελατηρίου με γαντζόκλειδο ή προαιρετικό υδραυλικό μηχανισμό

Ρυθμιζόμενο ύψος

Τύπος Ανάρτηση
Κατασκευαστές MUPO
Εταιρεία Ducati
Χρήση Για Μοτοσυκλέτα