Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από MATRIS KIT CARTRIDGE F12R-X HONDA CRF1000L AFRICA TWIN 2016 Εικόνα από MATRIS KIT CARTRIDGE F12R-X HONDA CRF1000L AFRICA TWIN 2016 Εικόνα από MATRIS KIT CARTRIDGE F12R-X HONDA CRF1000L AFRICA TWIN 2016

MATRIS KIT CARTRIDGE F12R-X HONDA CRF1000L AFRICA TWIN 2016

MATRIS KIT CARTRIDGE F12R-X HONDA CRF1000L AFRICA TWIN 2016
Κατασκευαστής: MATRIS ανάρτηση
Κωδικός: F12H237RX
Δωρεάν αποστολή
€0,00

Υδραυλικό κιτ cartridge  που αντικαθιστά εντελώς όλα τα υπάρχοντα εσωτερικά.Πλήρως ρυθμιζόμενο στις λειτουργίες προφόρτισης, συμπίεσης και επανάληψης για την άριστη αναβάθμιση του αρχικού πιρουνιού, προσφέροντας στον αναβάτη μεγαλύτερη προσαρμογή της ρύθμισης.

 Cartridge πιρουνιού τύπου D.25 mm σε κράμα αλουμινίου Al 7075, με επιφανειακή επεξεργασία επικάλυψης και οξείδωσης. Αντλία ράβδου D.12 mm σε κράμα αλουμινίου Al 7075, με αντιολισθητική επικάλυψη και σκληρή οξείδωση. Σετ  βαλβίδων συμπίεσης και επαναφοράς, υποστηριζόμενων από έδρανα ολίσθησης λαδιού, κατεργασμένο από αλουμινένια billet , με τη δική του ειδική θήκη για έναν πλήρη έλεγχο υδραυλικών ροών. Δεν απαιτείται τροποποίηση του αρχικού πιρουνιού για τη συναρμολόγηση του kit .

 

Χαρακτηριστικά

  • Προφόρτιση ελατηρίου, τοποθετημένη σε αξονικά ρουλεμάν, με συγκεκριμένα κλικ.
  • Μονάδα επαναφοράς με συγκεκριμένα κλικ
  • Μονάδα συμπίεσης με συγκεκριμένα κλικ.
  • Το κάτω διαχωριστικό διατίθεται σε διαφορετικά μήκη, ώστε να ταιριάζει σωστά στα διάφορα μοντέλα των μπροστινών πιρουνιών.
  • Εύκολη αντικατάσταση του υδραυλικού Cartridge kit χωρίς αποσυναρμολόγηση του πιρουνιού.
  • Όλα τα συστατικά είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία ανοδικής επιφάνειας, με στόχο την συγκράτηση των βαρών και την εξασφάλιση μακροχρόνιας φθοράς.
  • Κιτ πιρουνιού εφοδιασμένο με ειδικό λάδι  (Motorex)
  • Σετ γραμμικού ελατηρίου σε χάλυβα κραμάτων Si-Cr, διατίθεται σε διαφορετικά ποσοστά, ειδικά για τα διαφορετικά μοντέλα μοτοσυκλετών  και το βάρος του οδηγού

 

 

 

Τύπος ΚΙΤ πιρουνιου - CARTRIDGE
Κατασκευαστές MATRIS
Εταιρεία Honda
Χρήση Για Μοτοσυκλέτα