Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18 Εικόνα από MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18 Εικόνα από MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18 Εικόνα από MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18

MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18

MATRIS KIT ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ FKS BMW G 310R 16-18
Κατασκευαστής: MATRIS ανάρτηση
Κωδικός: FB313KS
Δωρεάν αποστολή
€210,80

FKS Spring KIT   ελατηρίων πιρουνιού. Περιλαμβάνει ελατήρια είναι κατασκευασμένα από χρωμιομολυβδαινιούχο ατσάλι με επεξεργασία επιφανειακής σκλήρυνσης και τα οποία παραγγέλνονται ανάλογα με τα κιλά του αναβάτη. Συνοδεύεται από αποστάτες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, το μήκος των οποίων είναι υπολογισμένο ανάλογα με το μοντέλο για το οποίο προορίζονται. Το κιτ συμπληρώνεται από ένα μπουκάλι με το κατάλληλο υγρό για την υδραυλική λειτουργία του πιρουνιού, Motorex Fork Oil.

FRK Hydraulic kit :Ολοκληρωμένο κιτ βαλβίδων για αποσβέσεις συμπίεσης και επαναφοράς. Το κιτ περιλαμβάνει ακόμη ελατήρια από χρωμιομολυβδαινιούχο ατσάλι με επεξεργασία επιφανειακής σκλήρυνσης και τα οποία παραγγέλνονται ανάλογα με τα κιλά του αναβάτη, καθώς και αποστάτες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, το μήκος των οποίων είναι υπολογισμένο ανάλογα με το μοντέλο για το οποίο προορίζονται. Το κιτ συμπληρώνεται από ένα μπουκάλι με το κατάλληλο υγρό για την υδραυλική λειτουργία του πιρουνιού, Motorex Fork Oil.

F20K Cartridge kit :Πλήρες υδραυλικό κιτ πηρουνιού cartridge, που αντικαθιστά όλα τα εσωτερικά  μέρη του πηρουνιού και μετατρέπει ένα μη ρυθμιζόμενο συμβατικό πηρούνι σε πλήρως ρυθμιζόμενο, με προφόρτιση ελατηρίων και ξεχωριστές ρυθμίσεις για συμπίεση και απόσβεση, επιτρέποντας στον αναβάτη να ρυθμίσει τη μοτοσυκλέτα του ιδανικά για κάθε είδους χρήση.

Τύπος ΚΙΤ πιρουνιου - CARTRIDGE
Κατασκευαστές MATRIS - Ανάρτηση
Εταιρεία Ducati
Χρήση Για Μοτοσυκλέτα