Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF) Εικόνα από MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF) Εικόνα από MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF) Εικόνα από MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF)

MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF)

MATRIS FORK KIT F25SA CARTRIDGE TRIUMPH STREET TRIPLE 765R 17 (fork type Showa SFF)
Κατασκευαστής: MATRIS ανάρτηση
Κωδικός: F25T132SA
Δωρεάν αποστολή
€1705,00

To κλειστού τύπου κιτ φυσιγγίων (cartridge) F25SA αντικαθιστά εξ' ολοκλήρου το εσωτερικό του εργοστασιακού πιρουνιού μετατρέποντάς το σε ένα σύστημα ανάρτησης πλήρως ρυθμιζόμενο στους τομείς της απόσβεσης, επαναφοράς και συμπίεσης. 

Κατ' αυτό το τρόπο μας παρέχει ένα βελτιωμένο σύστημα μπροστινής ανάρτησης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-βελτιωμένη και σταθερή απόδοση χωρίς να εμφανίζει σημάδια κόπωσης

-σταθερή ροή των υγρών του πιρουνιού χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων κοιλοτήτων 

-μείωση βάρους χάρη στη χρήση πανάλαφρων αλουμινένιων εξαρτημάτων

-κύλινδρο διαμέτρου 25mm κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου 7075 ο οποίος διαθέτει αντιτριβική και αντιοξειδωτική επίστρωση

-αντλία με ράβδο διαμέτρου 12mm κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου 7075 στην οποία επίσης διαθέτει αντιτριβική και αντιοξειδωτική επίστρωση

-σετ βαλβίδων ρύθμισης της συμπίεσης και της επαναφοράς το οποίο χρησιμοποιεί ρουλεμάν ξηρού τύπου και είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου. Το εν λόγω σετ διαθέτει τους δικούς του αποστάτες ρύθμισης και έχει σταθερή και συνεχή υδραυλική ροή. Επισημαίνεται ότι δεν απαιτείται καμία τροποποίηση στην μπροστινή ανάρτηση της μοτοσυκλέτας προκειμένου να τοποθετηθεί το κιτ φυσιγγίων πιρουνιού F25SA. Τέλος, το κιτ παρέχεται συναρμολογημένο με όλα τα απαιτούμενα παρελκόμενα για μια εύκολη και ομαλή τοποθέτηση και συντήρηση.

-διαθέτει μηχανισμό αποτροπής δημιουργίας κοιλοτήτων ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο cartridge (ο μπλε περιστροφικός διακόπτης ρυθμίζει την επαναφορά και το κόκκινος την συμπίεση)

-διαθέτει τους απαιτούμενους αποστάτες προκειμένου να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά στο πιρούνι της εκάστοτε μοτοσυκλέτας χωρίς να απαιτείται η αφαίρεση του πιρουνιού

-όλα τα εξαρτήματα του κιτ έχουν υποστεί κατεργασία ανοδίωσης και αντιοξειδωτική επίστρωση προκειμένου να έχουν αυξημένη διάρκεια ζωής. Συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας λάδι της εταιρείας Motorex. 

Τύπος ΚΙΤ πιρουνιου - CARTRIDGE
Κατασκευαστές MATRIS - Ανάρτηση
Εταιρεία Triumph
Χρήση Για Μοτοσυκλέτα