Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550 Εικόνα από JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550 Εικόνα από JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550 Εικόνα από JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550

JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550

JETPRIME ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ KYMCO AK 550
Κωδικός: JP ABX 012
€266,60

Το φιλτροκούτι της Jetprime έρχεται να προσφέρει μια σημαντική βελτίωση στην αναπνοή του κινητήρα. 

Οι επιδόσεις του κινητήρα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις είναι περιορισμένες από τις απαιτήσεις των προδιαγραφών εκπομπών καυσαερίων και θορύβου. Μια δημοφιλής μετατροπή, ειδικά σε αγώνες, συνίσταται στην απομάκρυνση του φιλτροκουτιού εντελώς και στην τοποθέτηση κωνικών φίλτρων αυτοκινητιστικού τύπου κατευθείαν στους αυλούς εισαγωγής του ψεκασμού. Το γεγονός αυτό είναι ευεργετικό στις επιδόσεις, αλλά αυξάνει κατά πολύ τα επίπεδα του θορύβου και απαιτεί συνεχή καθαρισμό των φίλτρων αέρα. 

Το φιλτροκούτι της Jetprime έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει βελτίωση εφάμιλλη με την παραπάνω αγωνιστική τακτική δίχως όμως την ενοχλητική αύξηση της στάθμης θορύβου και τις απαιτήσεις για συνεχή καθαρισμό από τη σκόνη. 

Προσφέροντας περίπου 50% μεγαλύτερο όγκο για την εισαγωγή του αέρα καταφέρνει να αυξήσει τις επιδόσεις του κινητήρα κατά περίπου 2-3 ίππους και να γεμίσει σημαντικά την καμπύλη ροπής, άρα να προσφέρει πολύ καλύτερη επιτάχυνση. 

Κατασκευαστές JET PRIME - Βελτιωτικά
Εταιρεία Kymco
Χρήση Για Scooter
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

JET PRIME σώμα πεταλούδας 40mm KYMCO AK 550

JP ACF 40AK
€620,00

JET PRIME σώμα πεταλούδας 40mm