Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από JETPRIME ΒΕΝΤΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΜΑΧ 500-530 8-16 Εικόνα από JETPRIME ΒΕΝΤΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΜΑΧ 500-530 8-16 Εικόνα από JETPRIME ΒΕΝΤΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΜΑΧ 500-530 8-16

JETPRIME ΒΕΝΤΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΜΑΧ 500-530 8-16

JET PRIME ΒΕΝΤΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΜΑΧ 500-530 8-16
Κωδικός: JP ATR 001
Δωρεάν αποστολή
€136,40

Τεχνικές λεπτομέρειες:
Οι στοίβες ταχύτητα που έχουμε αναπτύξει για το TMAX είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της εισαγωγής του αέρα κατά τη διάρκεια των φάσεων του ανοίγματος του ελέγχου του γκαζιού.
Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος, αυτό επιτρέπει τη μείωση του στροβιλισμού του αέρα κατά τη φάση της αναρρόφησης, βελτιώνει την πρόσληψη αέρα από το εσωτερικό του κιβωτίου αέρα, διευκολύνει την πρόσληψη και μειώνει το χρόνο απόκρισης του κινητήρα ειδικά όταν έχετε μια βίαιη άνοιγμα του γκαζιού.
Το σχήμα και το μήκος της στοίβας ταχύτητας έχει μελετηθεί από το σχεδιαστικό μας τμήμα να συμβιβάσει τον κινητήρα σε διαφορετικές ταχύτητες του κινητήρα, για να αυξήσει τη δύναμη αναρρόφησης και να βελτιωθεί η κάλυψη στις χαμηλές στροφές.

Η βεντουρια είναι τοποθετημένα μέσα στο κουτί του αέρα και είναι συνδεδεμένη με την πολλαπλή εισαγωγής απευθείας στο σώμα της πεταλούδας. 
To Xρυσό έχει σχεδιαστεί για  36, 38 και 40 χιλιοστών πεταλούδες.

Τα αποτελέσματα ειναι η αύξηση μεταξύ 2-3 ίππους σε σχέση με την προσαρμοσμένη μονάδα ΚΑΕ. Όπως και με τυχόν τροποποιήσεις που έγιναν στον κινητήρα, αυτό απαιτεί επίσης τη σωστή ρύθμιση της ένεσης για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα possibile από την τροποποίηση αυτή.

Τύπος JET PRIME Βεντούρια για σώματα
Κατασκευαστές JET PRIME - Βελτιωτικά
Εταιρεία Yamaha
Χρήση Για Scooter