Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP

HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP

HEL PERFORMANCE Solid Billet Twin Port Rear Master Cylinder HRMC-DP
Κατασκευαστής: HEL σωληνάκια υψηλής
Κωδικός: HRMC-DP
€295,48
Ο νέος πίσω κύριος κύλινδρος HEL Performance TWIN είναι για άλλη μια φορά πλήρως κατεργασμένος με CNC από συμπαγή μπιγιέτα αλουμινίου για να δώσει ένα επιπλέον προϊόν στη συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα μας.

Ο πίσω κύριος κύλινδρος έχει σχεδιαστεί σε τετράγωνο σχήμα για να κάθεται και να συνδυάζεται αβίαστα πίσω από την πλάκα της φτέρνας σε όλα τα μοντέλα. Διαθέτει διάμετρο οπής 13 mm και οπές στερέωσης με σχισμή που επιτρέπουν στη μονάδα να βρίσκεται ακριβώς εκεί που τη χρειάζεστε. Όλα τα μεταλλικά εσωτερικά κατασκευάζονται επίσης στο εσωτερικό και συναρμολογούνται πλήρως και δοκιμάζονται πριν από την αποστολή.

Περιλαμβάνει μπουλόνια μπάντζο M10 x 1,00 και M12 x 1,00 και χάλκινες ροδέλες σύνθλιψης που σας επιτρέπουν να συνδέσετε το χειριστήριο με τα πόδια και το χειριστήριο στην πίσω δαγκάνα. Αυτός ο νέος κύριος κύλινδρος λειτουργεί αντικαθιστώντας το ρεζερβουάρ στο πίσω σύστημα και αντικαθιστώντας με διπλές γραμμές. Η γραμμή (για παράδειγμα από το φρένο αντίχειρα μέχρι τον πίσω κύριο κύλινδρο) χρησιμοποιείται από τον άλλο σωλήνα ως δεξαμενή και αντίστροφα. Μόνο μία μέθοδος πέδησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα (αντίχειρας ή πόδι), αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι δύο όπως απαιτείται. Όλα συσκευασμένα στα νέα κουτιά HEL Performance.

Φινίρισμα είτε σε μαύρο είτε σε σκληρό γκρι ανοδιωμένο με το HEL ‘H’ ξεχωριστά ζωγραφισμένο στο χέρι.

Διπλές θύρες που μπορούν να συνδεθούν σε φρένο αντίχειρα ή δακτύλου ΚΑΙ πίσω δαγκάνα. Η μία θύρα είναι M10 x 1,00 και η άλλη M12 x 1,00 (περιλαμβάνουμε μπουλόνια banjo και ροδέλες χαλκού).
Κατασκευαστές HEL Performance - Φρενα