Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Finger Brake HFB Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Finger Brake HFB Εικόνα από HEL PERFORMANCE Solid Billet Finger Brake HFB

HEL PERFORMANCE Solid Billet Finger Brake HFB

HEL PERFORMANCE Solid Billet Finger Brake HFB
Κατασκευαστής: HEL σωληνάκια υψηλής
Κωδικός: HFB
€585,88
Κατασκευάζουμε όλα τα μεταλλικά μέρη του νέου μας φρένου έλξης billet (συμπεριλαμβανομένων των μοχλών) εσωτερικά στη σουίτα μηχανών CNC Brother και Star από συμπαγή μπιγιέτα αλουμινίου 6082-T6.

Το φρένο έλξης HEL Performance έχει κατασκευαστεί από συμπαγή μπιγιέτα αλουμινίου σε στυλ που ταιριάζει με τους κύριους κυλίνδρους HEL Performance.

Το φρένο έλξης σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε με τη βοήθεια κορυφαίων βρετανικών ομάδων Super Bike, συμπεριλαμβανομένων των Team Pho BMW και McAMs Yamaha.

Το νέο HEL Pull Brake έχει χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της βρετανικής σεζόν Super Bike από τους Tarran MacKenzie, Jason O'Halloran, Peter Hickman, Tommy Bridewell και πολλούς άλλους με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το φρένο έλξης, καθώς και το φρένο αντίχειρα, μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την πίσω δαγκάνα ή, μέσω ενός από τους δύο πίσω κύριους κυλίνδρους μας, για να επιτρέψουν το φρενάρισμα τόσο με το πόδι όσο και με τη ράβδο. Η τέλεια προσθήκη σε όλες τις ράβδους που φέρουν έναν από τους κύριους κυλίνδρους μας με μηχανική επεξεργασία CNC.

Ολοκληρώθηκε είτε σε Μαύρο είτε σε Σκληρό Γκρι Ανοδίωση με το HEL ‘H’ ξεχωριστά ζωγραφισμένο στο χέρι.
Κατασκευαστές HEL Performance - Φρενα