Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου Εικόνα από Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου

Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου

Hel υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη-φρένου
Κατασκευαστής: HEL σωληνάκια υψηλής
Κωδικός: HMC
Δωρεάν αποστολή
€392,00

Σας παρουσιάζουμε την καινούργια σειρά υδραυλικών τρομπών συμπλέκτη HEL.

Κατασκευασμένα όλα τα μεταλλικά μέρη σε μηχάνημα CNC απο συμπαγή κράμα αλουμινίου 6082-Τ6.


Κάθε σώμα του κύριου κυλίνδρου χρειάζεται μια ώρα χρόνου κατεργασίας για να αφαιρεθεί το υλικό σύμφωνα με τα απαιτητικά μας πρότυπα, με την οπή να μετράται αυτόματα στον κύκλο.

Κάθε κύριος κύλινδρος είναι ξεχωριστά φινιρισμένος και συναρμολογημένος με το χέρι και συνοδεύεται από την τελευταία μας σχεδίαση μανέτας που επιτρέπει τρεις αναλογίες από μια μανέτα.

Η μανέτα διαθέτει μια οπή σε σχήμα οβάλ στην οποία εισάγεται ένα από τα δύο κυλινδράκια. Το ένα έχει μια οπή μετατόπισης - με την οπή πλησιέστερα στον κύριο κύλινδρο, έχετε αναλογία -1. Εάν περιστρέψετε τον κύλινδρο κατά 180 μοίρες, σας προσφέρει αναλογία +1 και εάν χρησιμοποιείτε το κύλινδρο με κεντρική τρύπα θα έχετε αναλογία 1:1. Αυτό σημαίνει ότι με έναν κύριο κύλινδρο 16 mm μπορείτε να αποκτήσετε έναν 15/16, 16/16 και 17/16 από μία μανέτα.

Με τον κύριο κύλινδρο 19mm μπορείτε να αποκτήσετε έναν 18/19, 19/19 και έναν 20/19 από μία μανέτα.

Όλα τα εξαρτήματα για τις υδραυλικές τρόμπες της HEL είναι διαθέσιμα για αγορά ξεχωριστά και θα προσθέσουμε αυτήν την επιλογή σε αυτήν τη σελίδα στο μέλλον.

Τύπος Υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη
Κατασκευαστές HEL Performance - Φρενα
Χρήση Για Μοτοσυκλέτα
Χρώμα Μαύρο, Ασημί