Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

LOADING IMAGES
Εικόνα από ARAI RX-7V RC RACING Εικόνα από ARAI RX-7V RC RACING

ARAI RX-7V RC RACING

ARAI RX-7V RC RACING
Κατασκευαστής: mt
Κωδικός: ARAI RX-7V RC RACING
€999,00
€3099,00
*

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 Χωρίς αμφιβολία, το Arai RX-7V RC είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογίας κράνους. Επίπονα χειροποίητα από τον τεχνίτη για να δημιουργήσει ένα υπέροχο κράνος στο οποίο συγκεντρώθηκε όλη η τεχνογνωσία, η εμπειρία και τα χρόνια ανάπτυξης της Arai. Από την τεχνολογία VAS (Variable Axis System) που προσφέρει μια σημαντική μεγαλύτερη και ομαλότερη περιοχή κελύφους πάνω από τη γραμμή δοκιμών SNELL, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση του κράνους, μέχρι τα σχολαστικά εφαρμοσμένα στρώματα πολύτιμων ινών άνθρακα, όλα προσθέτουν σε ένα πραγματικά υπέροχο κράνος.

Ένα RX-7V είναι ό, τι ξέρει η Arai για την παραγωγή του απόλυτου κράνους μοτοσικλέτας έτοιμου για ανταγωνισμό. Το ισχυρό, λείο και στρογγυλεμένο κέλυφος σχήματος R75. για να αυξήσεI τη σημαντική απόδοση εξωστράκισης.
Σύστημα VAS. Απαράμιλλη εφαρμογή. Εξαερισμός που διατηρεί τον αναβάτη δροσερό. Και το RX-7V Racing προχωρά ένα βήμα παραπέρα με ένα επιπλέον επίπεδο τεχνολογίας.

Αεροδυναμική βοήθεια.
Το RX-7V Racing χρησιμοποιεί ένα κιτ αέρος εγκεκριμένο από τη FIM για να εξομαλύνει τη διέλευση του αέρα μεταξύ του πίσω μέρους του κράνους και της αεροδυναμικής καμπούρας στη δερμάτινη φόρμα του αναβάτη. Είναι ένα νέο σχέδιο, με σταθερό αερισμό και πιο αεροδυναμικά αποτελεσματικό από τα πρωτότυπα που αναπτύχθηκαν τις προηγούμενες σεζόν από τους κορυφαίους αγωνιστές της Arai. Όσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα, τόσο πιο αισθητή είναι η επίδρασή της.

Τύπος Full Face
Κατασκευαστές ARAI